De Lindeboom Coaching
 

 

Referenties:  

 

  "De midweek heeft voor mijn leven een ultiem belangrijke rol gespeeld. Zonder deze korte maar effectieve paar dagen was ik nu niet waar ik nu ben. Ik ben vaker bij coaches geweest, maar Ellen was de eerste die mij zo snel bewust kon maken van bepalende dynamieken in mijn leven en hoe ik écht over dingen dacht. Binnen no time was ik er achter wat de onderliggende oorzaak was van problemen waar ik al jaren tegenaan liep. De combinatie van praatsessies, de mindfulness oefeningen, natuur, de absolute rust en het gevoel dat ik door dit hele proces heen steeds ‘begeleid en gedragen’ werd werkte voor mij heel goed.

Ik was zelf een beetje verbaasd over hoe snel ik stappen aan het maken was. Terugkijkend denk ik dat vooral het vertrouwensgevoel en het versimpelen van mijn issues leidden tot vlot succes. Daardoor leek ineens alles relatief ‘makkelijk’ op te lossen; in haalbare stappen. Stap voor stap, zonder te veel druk erop te leggen zijn we aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zijn.

Ik ben er nu al iets minder dan een jaar geleden geweest, maar de adviezen en de inzichten die ik opdeed helpen mij nog steeds elke dag. Daarvoor ben ik dankbaar!" 

 Eveliene, Commercieel Directeur 


“Ellen is eerlijk, positief kritisch en scherp. Door haar inlevingsvermogen en humor voelde ik me direct op mijn gemak. Ik zou haar voor iedere professional aanraden!”

Jan Maarten, HR Manager


“Mijn ervaring met Ellen is dat ze duidelijk, direct en rustig is. Ze gaf mij het gevoel mijn verhaal kwijt te kunnen én met duidelijke doelen te werken. Ook is ze niet bang om te confronteren en mogelijke uitdagingen en belemmeringen kan ze duidelijk verwoorden. Mocht ik weer in een situatie zitten waarin ik coaching kan gebruiken, zal ik zeker weer voor Ellen kiezen."

Elske, Rector Middelbare School

“Ellen heeft een natuurlijke manier van confronteren waardoor je echt over houding en acties gaat nadenken. Ik heb hierdoor zelf het stuur in handen durven en kunnen nemen en een grote stap verder gezet.”

Ronald, Ondernemer